Adonis Aix en Provence: Direct boeken (ref: 39386829)

Appartement voor 2 personen te huur in Aix-en-Provence, Bouches-du-Rhône, Provence-Alpen-Cote d'Azur, Frankrijk

Type Appartement
Personen 2
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Huisdieren toegestaan Ja
Internetverbinding - WIFI Ja
Televisie Ja

Beschikbaarheid

Klik op de gewenste aankomstdatum in bovenstaande kalender en selecteer uw verblijfsduur. U kunt direct online boeken.

Prijzen

Selecteer de datums

Beschrijving Appartement in Bouches-du-Rhône

Appartement, Adonis Aix en Provence gelegen in het oord Aix en Provence is het ideale vakantieverblijf voor maximum 2 personen.

Adonis Aix en Provence heeft een totale oppervlakte van 20m². Geniet in alle rust van de prachtige regio; Bouches-du-Rhône.

Het aantal slaapkamers voor Appartement Adonis Aix en Provence is vastgesteld op 1. Het aantal badkamers is vastgesteld op 1. Adonis Aix en Provence biedt verschillende faciliteiten aan zoals: Huisdieren toegestaan, Internetverbinding - WIFI, Televisie, Airconditioning.

Wenst u meer informatie over Appartement Adonis Aix en Provence? Neem dan snel contact op met de eigenaar.

Omschrijving Faciliteiten

1 kamer appartement "Studio", voor 2 personen, 20 m2 op 2 verdiepingen, comfortabel en modern ingericht. Woon-/slaapkamer met Sat-TV, eettafel en eethoek. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). 1 2-pers bed. Kookhoek met 2 kookplaten, magnetron en koelkast. Voedsel: ontbijt (extra). Douche/WC. Overige voorzieningen: telefoon.

Beschrijving van de plaats

Nieuw, moderne, comfortabel residentie "Adonis Aix en Provence", bouwjaar 2014, omgeven door velden. Huisraad: lift, air-conditioning. Parkeergelegenheid: gereserveerde parkeerplaats. Toegang tot aan het huis is met de auto het hele jaar mogelijk. Gelegen: aan de rand van de plaats van Aix en Provence, rustig, zonnig gelegen. Uitzicht vanuit de woning op het landschap. In de omgeving van het huis: openluchtzwembad (voor medegebruik). Infrastructuur en afstanden: winkel 5 km, levensmiddelenwinkel 5 km, restaurant 5 km, sportcentrum 50 m, manege 50 m. Opening hours of the desk: 8 AM till 11 PM non stop everyday.


Aantal kamers


1 kamers


Faciliteiten


Algemeen
  • Roken niet toegestaan
  • Lift

Keuken & Berging
  • Microgolfoven

Tv, Entertainment & Games
  • Internetverbinding - WIFI
  • Televisie

Welness & Zwembad
  • Gedeeld zwembad

Diensten
  • Mountainbikeverhuur

Verwarming, airco en ventilatie
  • Airconditioning

Huisdieren
  • Huisdieren toegestaan

Ligging

Inlichtingen

Geen beschikbaarheid?

Vertrek én aankomst op zaterdag heeft de grootste kans op beschikbaarheid. Zie kalender

Vragen?

Bel gratis: ☎ 0800/61.219

Heeft u vragen of opmerkingen over deze accomodatie, Bel ons gratis of stuur ons een bericht via het contactformulier. Geeft zeker het referentienummer op. ( rechtsboven deze pagina ).

Contactformulier

Gratis annuleren 22 dagen voor aankomst

Tot en met 22 dagen voor uw reisdatum: u kunt uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren. Als binnen 21 dagen voor aanvang van uw reis een officiële reiswaarschuwing/grenssluiting of een nieuw officieel reisverbod wordt afgegeven: u kunt uw boeking kosteloos wijzigen of annuleren.

Direct online boeken?

Klik op onderstaande button om de beschikbaarheid te bekijken en klik op de gewenste aankomst- en vertrekdata in de kalender.

Beschikbaarheid en boeken